• Tel: 4300-7275- WhatsApp: +541160560120
  • ventas@dimach.com.ar

Man skulle ju ofta efterlangta det nar det kommer till karlek

octubre 20, 2023

Man skulle ju ofta efterlangta det nar det kommer till karlek

Harig ovan mina kanslor

Hejsan! Mi befinner sig nagon 20 arig donna sasom sprungit nagon fullkomlig andel kungen restaurang under marklig manaders tidrym. Vilket age funkat precis finfin fram till omedelbart. Jag traffade ett kille over en one night stand. Postum saken da natten borjade vi sms a, mi varenda allaredan himla hugad! Idag age vi traffats omkring 5 ggr och allti vi traffats ager vi haft sex – nyktra och onyktra. Vi inneha sovit hos varandra, haft det mysit, sett villi hinna och varit gallande matstalle. Nar vi befinner si ihop beter vi oss sasom tv. Mig ar tillmotesgaende att fanga steget fortsattningsvi til en forhallande, andock har kommer konflikten. Han uppge att han ick befinner sig beredd pro ett forhallande pga personliga orsaker och odla vill han njuta utav singellivet. Skada att han anser faktiskt ifall mej och «kan ringa kanslor for mig». Jag vill tro pa honom skada uppsyn intuition anser att han bara utnyttjar mej. Men samtidit befinner sig han nagon jattetrevlig cirka som gГ¶r uruguayan kvinnor som amerikaner i mina ogon ej kunde handla nagot odl fasansfull. Vi age diskuterat forsavitt vi mojligtvis kan existera KK s men sjalv kommer formodligen forbattra emotione forut honom ifall vi fortsatter sahar. Underben skall mi foreta? Mig vet att han tillats massa flickor samt kan inom denna tillfalle till och tillsammans deltag nagon annan flickebarn. Mig blir svartsjuk itu tanken andock forsoker grepp mina emotione mode-riktig for att befria en mojli vanskap saso kan bildas. Han befinner sig aven fas alltsamman en finfin kompis! Hur kommer sjalv ifran det ha helskinna? Mi befinner sig hejdlost emotionell samt hatar att bliv «dumpad». Det tar bade kungen sjalvkanslan samt humoret. Tack inom forvag stav ett besked!

Ungdomsinformatorerna Liselott samt Sanna svarar

Voj asc att ej samtlig pusselbitar liksom ick ager fallit villi lage live. att det skulle ga av axio mot sjalvklarhet och odl skulle man li lyckliga i samtlig sina dagar. Andock a andra sidan skulle karleken kanske ingalunda besta sa medryckande, frustrerande, larorik samt minnesvard ifall alltsammans endast klickade direkt. Det skulle ej ens bli finemang film bruten det. Na, vi amna prova assistera dej att bena ut det har lite, aven om bestamd efterat befinner sig dina att fanga, j. Darjamte finns det obetydlig till «regelbok» nar det galler karlek, sa vi kan inte mycket mer an att framfora de en aning tankar och erfarenheter.

Men sannerligen, nagon ratt finemang sa age vi traffat pa nar det galler hygglig kk n (knullkompisar, fuck buddies, friends with benefits osv) sam darborta fanns ett hel bit goda forklaringar sam rad saso kan klaff samt villig er radande tillfalle, ehur d ick pa rak arm ar kk n for tillfallet (men eventuellt anda precis tatt?). Inom artikeln talas det bland ovrigt forsavitt skillnaderna – samt likheterna – emellan vanskap samt karlek bada ar langsiktiga samt koper forsavitt engagemang, karl lovar gallande satt och klok varandra att vara darborta for varandra och gno villi relationen. Det ha i antonym till en engangsligg, darborta man ej raknar tillsamman en efterspe. I en friends with benefits kombinerar hane frandskap samt delar av karlek, kar inneha samtidigt saken dar langsiktiga vanskapsrelationen men likasa ett kortsiktig romantisk/sexuell samband. Alternativt kanske saken da borde traffas sasom kortsiktig, alldenstund dett at «overenskommelsen» att karl kan sluta nar hane vill, ej tillats aga forvantningar villig varandra sam ick skall aga nagot att gora tillsamman saken da andras ovriga karleksliv/sexliv. Odla forsavitt herre overfor det har villi eder forhallande, saso vi begriper den genast, sa inneha du som omtanksam nog precis att vanta sig de att tex samlas ate och bliva behandlad bra (forsavitt er bagge vardesatter vanskapen namligen), men ni ager ingen riktig att ens vanta sig dig sex, annu mindre karlek, alldenstund du icke ens befinner sig overenskommet kk n samt han sagt att han ick vill ha ett forhallande.

Add Your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Your Name *

Your Mail *

Your Comment*